Γνωριμία

Γειά σας,

Μετά την συμπλήρωση της θητείας μου στην Ε.Φ. το 1982, προσελήφθηκα ως υπάλληλος στην Ελληνική Τράπεζα. Εκεί εργάστηκα 31 ολόκληρα χρόνια. Με γνώμονα την εργατικότητα και την συνέπεια, κατάφερα να ανέβω αρκετά σκαλοπάτια στην ιεραρχία της Τράπεζας.
Εκεί, είχα την τύχη, να γνωρίσω από πολύ νωρίς την νέα τεχνολογία. Τους προσωπικούς υπολογιστές που ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την τότε περίοδο.
Με μεράκι και όρεξη για εξερεύνηση, μάθαινα το κάθε τι καινούργιο για την νέα αυτή πραγματικότητα. Σε κάποιους έφερνε φόβο και προκατάληψη. Σε εμένα όμως, έφερε κάτι διαφορετικό. Πρόκληση. Από τα μέσα της δεκαετίας του 80, είμαι σε συνεχή επαφή με την τεχνολογία και όλη της την μετεξέλιξη και ανάπτυξη.
Όταν το 2013, αποφάσισα όπως αποχωρήσω από την Τράπεζα, ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το θέμα. Έτσι, αποφάσισα να δημιουργήσω την Ur-Answer.com. Μια επιχείρηση που προσφέρει Υπηρεσίες σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων, η Ur-Answer.com σχεδιάζει και αναπτύσσει Ιστοσελίδες στο internet, Ηλεκτρονικά Καταστήματα και προσφέρει Υπηρεσίες Πληροφορικής.
Τα τελευταία χρόνια η Τεχνολογία έχει εισβάλει στα σπίτια μας και όχι μόνο, μέσω των κινητών συσκευών, όποια και αν είναι η μορφή τους.
Ένα ποσοστό κοντά στο 90% έχει στην διάθεση του έξυπνο κινητό τηλέφωνο, (iPhone - Smartphone) ταμπλέτα, (iPad - Android Tablet)  ή και τα δύο, για χρήση στο internet. Ο κόσμος πλέον διεκπεραιώνει τις εργασίες του μέσω αυτών των συσκευών.
Ένα αντικείμενο που έλειπε από την σειρά των υπηρεσιών μου, ήταν το κτίσιμο και ανάπτυξη Εφαρμογών για Κινητές συσκευές.
Έτσι, το 2017, δημιουργήθηκε η Ur-MobileApps.com, η οποία έχει ως προτεραιότητα τον σχεδιασμό, επεξεργασία υλικού και κτίσιμο Εφαρμογών για κινητές Συσκευές. (Mobile Applications)

Βλέπουμε το μέλλον και συνεχίζουμε,


Με σεβασμό και εκτίμηση,

Κωνσταντίνος